2014. január 28., kedd

Ismerjük meg egymást!

A játékot Szera indította útjára. Annyi a lényege, hogy aki nálunk kíváncsiskodik belinkeljük és elárulunk magunkról 7 kis titkot, majd kiválasztunk mi is 7 bloggert akikről meg szeretnénk tudni apró dolgokat. A kiválasztott játékosoknak szóljunk, hogy őket választottuk, így nem fog megakadni a játék.


Engem először Dina, a Dina világa- Marcipánia alkotója majd RedCountry háza tája és Culin'Art választott ki. :)
 Köszönöm lányok, hogy rám gondoltatok! :))

A 7 személyes dolog rólam:

1. Szeretem a virágokat, illatokat. Ha meglátok egy szép növényt és megszagolom, fel tudja dobni az egész napomat. Nem csak a különleges növények vonzanak, a kedvenc virágom a pipacs. :) Annyira gyönyörű amikor beborítja a domboldalakat, mezőket. Régen virágkötő szerettem volna lenni. Ha egyszer nagy leszek és tudok majd cukorból virágokat kötni, akkor akár én is virágkötő lehetek majd, nemde?! :)


2. Imádom az állatokat. Kiskoromban a 2 szendvicsemből mindig megtartottam 1-et, hogyha haza fele találkozok egy kóbor állatkával, akkor meg tudjam etetni.. nem egyszer volt olyan, hogy üldöztem a kutyát,h: egyééél! :D Egyszer pedig a saját házuk elől vonszoltam haza magammal egy debella morgót és magamnál tartottam. Egész este hívogattam a számot a bilétáján, majd felvették hajnal 2kor és közölték, hogy a házuk elől vittem el, megesik az ilyen! :D Most van két kis szerelmem: Sir Francis Pumukli, a kadúrom és Lady Bundi a kis pulink. :) 


3. Túl nagy igazságérzettel és őszinteséggel rendelkezem, ami néha bántó. Valljuk be a mai világban inkább a képmutatás a jellemző és a másik kibeszélése. Valahogy ez nem az én szakterületem. Ha valami nem tetszik, vagy van véleményem sajnos, nem sajnos ennek hangot is szoktam adni. Tanulnom kéne hogy kicsit lágyítsak a stílusomon. Amiért nem tudok a kétszínű, simlis dolgokhoz mosolygós fejet vágni elég megosztó személyiség vagyok. Vagy szeretnek vagy utálnak.


4. Nagy szívem van, sokszor magam elé helyezem az embereket és állandóan kedveskedni akarok azoknak, akiket szeretek. Képes vagyok az utolsó forintjaimat is másra költeni, csak lássam az arcán, hogy boldog és örül. Jobban szeretek adni, mint kapni. :)


5. Szeretem a matekot. 8 évig matek speces voltam, ami azt jelentette hogy sokkal több óraszámban tanultam ezt a tárgyat, a fősulin is sok matekos tárgyam volt és a cukrász suliban sem maradhatott ez el. Nem szeretek magolni, időpazarlásnak tartom. Minek üljek valami fölött és biflázzam be, ami lehet h 1 héttel később már nem is marad meg a fejemben. A matekot megértettem, megoldottam. Sőt azt is szerettem, hogy néha másként gondolkodtam mint a többiek, így más úton, de én is eljutottam a helyes megoldáshoz. :)

6. Szeretem az ízeket, imádok enni. Van hogy éjfélkor akkora zabálásokat rendezek hogyha meglátna bárki, szerintem sírna... de remélem, hogy örömében! :D Egész nap majszolok valamit... ha nincs mindig sós rágcsálnivaló és valami édesség a közelemben akkor rámtör a pánik, egész nap szomorú vagyok és hisztérika! :D Igazából azon gondolkodtam,h nincs is zabálós képem... ez hogy lehet?!


7. Érdekes ez a 7-es pont. A 7 a szerencseszámom, de nem tudom hogy miért. Kicsiként eldöntöttem, hogy ez lesz és kész. Azóta hozott már nekem párszor örömet. Államvizsgán a 7-es tételt szerettem volna húzni, beszugeráltam és kihúztam. Nagy volt ám az boldogság! :) És nem mellesleg 7 évig zongoráztam is! :)


+1: Imádom a régi autókat, a 20as éveket és megrögzött hajós-matróz fan vagyok. :)


A hét blogger, akiket kinéztem magamnak, mert kíváncsi vagyok a 7 személyes apróságukra:


Ismerjük meg egymást! :)









8 megjegyzés:

  1. Sok-sok közös van bennünk! :) Tudtam én, éreztem! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még kiegészítettem azzal,h 7 évig zongoráztam meg egy plusz 1-gyel! :D Amúgy nálad meg olyan volt amilyen én vagyok. :))))

      Törlés
  2. Egy újabb matektudor! :)
    Örülök, hogy ennyi mindent megosztottál magadról - a legközelebbi személyes bloggertalálkozóig! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a matekra szükség van a mindennapi életben is! :) Jajjj Marisz hamarosan találkozunk! :))

      Törlés
  3. Köszönöm szépen a meghívást, örülök, hogy megtudtunk Rólad pár úr infót! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm, hogy kíváncsiskodhattam! :)))

      Törlés
  4. És még a matek is megy neki...Nem hiszem el....:-D
    Csak az a kár, hogy ilyen öreg vagy!!!! :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kinga :D:D:D vagy az a kár,h még nincs egy kislány gyermekem! Méltó nőt faragtam volna belőle a nagyobbik fiad mellé! :D

      Törlés