2015. november 26., csütörtök

Cukorvirág kurzus

Kurzus ajánlóóó! :)

Szeretek kurzusokra járni. Egyrészt azért, mert újabb technikát tanulhat meg az ember, amit nem biztos, hogy az internet által el lehet sajátítani, másrészt szeretem azt a hangulatot, ami körbevesz és új embereket ismerhetek meg. :)

Nem olyan régen voltam egy cukorvirág kurzuson. Nagyon érdekel ez a fajta tortadíszítési mód, mivel teljesen mérgezésmentes dísz kerül a tortára. Az élő virágok szépek, csak az a probléma velük, hogy túlnyomó részük valamilyen mérgező anyaggal kezelt, így tortára kerülve nem biztos, hogy olyan bizalomgerjesztő lenne.

A cukorvirágoknak köszönhetően pedig egy teljesen mérgektől mentes, szép tortát lehet kapni esküvőre vagy akár születésnapra egyaránt.

Sokáig gondolkoztam, hogy hazánkban melyik kurzusra jelentkezzek. Arra mentem el, ami a legközelebb áll hozzám. Nem szeretem a túl harsány színeket, inkább pasztellekkel szeretek dolgozni. 

Így esett választásom a Violet and the Botanistra. Egyáltalán nem bántam meg. Petra nagyon sokat segített mindenben és számomra eddig ez volt a leghasznosabb kurzus. Mindenkire odafigyelt, tüzetesen megmutatott minden lépést és technikát. Remek időt töltöttem együtt a lányokkal és csodálatos virágokkal tértünk haza. 

Szívből ajánlom mindenkinek, aki cukorvirágokat szeretne tanulni! :)

Itt pedig az én kis virágaim láthatóak. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése