2014. május 18., vasárnap

Virágos 80. születésnapos torta

Ő is elkészült, 120 virág és egy gyönyörű kerek szám díszíti.


Először készítettem virágos díszt, hát még van mit gyakorolni. :) Szerettem ezt a tortát megalkotni, a színek és a virágok feldobták a munkámat. Imádok a pasztell színekkel dolgozni, sokkal kedvesebbek a lelkemnek.


Az alsó ismételten főzött csokikrém, szerintem az emberek 85%-a odáig van a csokoládés tortáért, ha nem a 99... :) A felső pedig egy tavaszt indító tejszínes joghurt epertorta.


- fromJuci -

1 megjegyzés:

 1. Kedves webmester,

  Észrevettük, hogy nagyon finom receptek találhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, www.osszesrecept.hu ahol a felhasználók válogathatnak több mint 115 000 összegyűjtött recept közül. Az oldalon szintén található egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a receptek elejét, melyeket a felhasználók ezután könnyen megtalálják a keresőnk segítségével. Ám a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra, tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

  Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalálhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

  Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szívesen segítünk bármivel.

  Üdvözlettel,
  Tünde
  info@osszesrecept.hu

  VálaszTörlés